Scoala de soferi in Bucuresti
Conditii de inscriere la scoala de soferi
Acte necesare pentru inscrierea la scoala de soferi
Acte necesare la examenul pentru permisul de conducere
Structura cursului pentru permisul de conducere
Zona in care se gaseste scoala de soferi
Pret scoala de soferi, alte costuri
Inscriere online pentru scoala de soferi
Despre examenul pentru permisul de conducere
Dupa examenul pentru permisul de conducere
Luati legatura cu scoala de soferi

Despre examenul pentru obtinerea permisului de conducere

Examenul pentru obtinerea permisului de conducere se da cu politia si consta într-o proba teoretica si una practica, sustinute în aceeasi zi.

Proba teoretica consta în rezolvarea unui chestionar de verificare a cunostintelor teoretice care contine 26 întrebari. Timpul afectat rezolvarii unui chestionar de verificare a cunostintelor teoretice este de 30 minute. Pentru a promova examenul sunt necesare minimum 22 întrebari rezolvate corect.

Proba practica consta în conducerea autoturismului pe traseu în una din cele doua zone de pregatire practica corespunzatoare variantei de examen cu politia.

Elevii cu domiciliul stabil în Bucuresti vor sustine examenul în Bucuresti, pe masina pe care au efectuat instruirea practica. (Elevii care nu au domiciliul în Bucuresti vor sustine examenul în localitatea de resedinta.)

  • Dosarul pentru examen va fi depus de catre elev (conditie impusa de IGP de la 1 ianuarie 2004) la biroul Programari din Sos. Pipera nr. 49. Atentie: dosarele NU se mai depun în Str. Obcina Mare! Data examenului va fi stabilita de instructor împreuna cu elevul, în functie de programarile politiei.
  • Prezenta la examen este obligatorie la ora 7:00 cu actul de identitate (numai buletin sau carte de identitate) si un pix de culoare albastru sau negru.
  • În aceeasi zi, la traseu vor merge numai elevii care au promovat proba teoretica, în locul anuntat de examinatori.
  • Cei care nu vor sa sustina în aceeasi zi proba de traseu se pot reprograma la Brigada de Politie Rutiera.

Domeniu gratuit - Web hosting - Optimizare Web